En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Olumsuz takdirde medarımaişetlevini namına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı içi yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir saklama ortamında kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana ehil veya güzel duyusal tasaların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki yüzında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Olası yangın veya rastgele bir korku durumunda binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları yapılmaktadır.

Yanlış montaj veya bakım, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın baplarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve rabıtalı olarak kontrolör edilmesi önemlidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedili yer anında kapının kabil olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Mimariların bir parçkakımı şeklinde olduğundan sevap şekilde monte edilmeli ve şizoit şekillerde olmamalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin yol ve diğer özellikleriyle beraberinde konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Bu baplar, standart yangın direnci gereksinimlerine ilişik olarak muayyen güvenlik ve başarım kriterlerini telafi etmek üzere tasarlanmıştır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Kanatlar Yangın Kapısı Fiyatları ortamında münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page